Hoi, ik ben Renee van Rijswijk. Ik ben 29 jaar, kom oorspronkelijk uit Kampen en woon sinds 2018 in Zwolle samen met mijn vriend en mijn tienjarige dochter. In 2020 ben ik gestart op de Markesteen. Met veel plezier mag ik nu beginnen aan het derde schooljaar op deze fijne school. Dit jaar zal ik op maandag en dinsdag lesgeven aan groep 7 en op donderdag en vrijdag aan groep 6. Ook ga ik dit jaar starten met de opleiding ‘specialist toekomstgericht onderwijs’ aan de Marnix Academie en zal ik lid zijn van de MR.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn dochter, bezoeken we samen musea, maak ik haar ’s nachts wakker om sterren te kijken en vinden we het fijn om de natuur in te gaan. Ook ben ik een redelijk fanatieke speler van spelletjes met vrienden en kan ik genieten van een goed boek.
In de klas vind ik het belangrijk om, waar het mogelijk is, inbreng van leerlingen te verwerken tot klassikale activiteiten en wil ik leerlingen stimuleren open voor elkaar te staan en hun horizon te verbreden.
Spreek me gerust eens aan op school, stuur een bericht op Parro of een email.


Renee van Rijswijk
r.vanrijswijk@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap