Hoi, ik ben Renee van Rijswijk. Ik kom oorspronkelijk uit Kampen en woon sinds 2018 in Zwolle met mijn vriend en mijn 9-jarige dochter. Afgelopen schooljaar heb ik de pabo-opleiding mogen afronden op de Markesteen. Ik ben erg blij dat ik komend schooljaar kan blijven! Op maandag en dinsdag geef ik les aan groep 8 en op woensdag en donderdag ondersteun ik in de bovenbouw individuele leerlingen/kleine groepjes leerlingen buiten de groep.

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn dochter, bezoeken we samen musea, maak ik haar ’s nachts wakker om sterren te kijken en vinden we het fijn om de natuur in te gaan. Ook ben ik een redelijk fanatieke speler van spelletjes met vrienden en kan ik genieten van een goed boek.

In de klas vind ik het belangrijk om, waar het mogelijk is, inbreng van leerlingen te verwerken tot klassikale activiteiten en wil ik leerlingen stimuleren open voor elkaar te staan en hun horizon te verbreden. Spreek me gerust eens aan op school, stuur een bericht op Parro of mail naar r.vanrijswijk@ooz.nl


Renee van Rijswijk
r.vanrijswijk@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap