Nieuwsbrief

Maandag 13 november 2023

  

Communicatie, en gebruik communicatiemiddelen

 

We gebruiken op school diverse middelen om met elkaar te communiceren. Mail, PARRO, telefoon en gesprek. We bemerken de laatste tijd dat deze communicatiemiddelen niet altijd op een effectieve en soms ook minder prettige manier worden ingezet. Om de communicatie voor iedereen op effectieve en prettige wijze te laten verlopen noemen we hieronder de geldende afspraken en willen we daarop een toelichting geven.

Parro is bedoeld voor korte, organisatorische berichten vanuit ouders en school. Daarnaast worden via Parro sfeerbeelden uit de groep gedeeld. Parro en ook mail zijn niet bedoeld voor het uitgebreid delen van zorg, onvrede en/of voor lange inhoudelijke berichten. Als het gaat om zorg of onvrede dan is het maken van een afspraak voor een gesprek de juiste weg.

Als het gaat om het delen van korte organisatorisch berichten via Parro en mail dan zijn leerkrachten op hun werkdagen bereikbaar tussen 07.30 en 08.30 uur en tussen 14.45 en 17.30 uur. Onder lestijd en na werktijd zullen leerkrachten geen berichten bekijken en beantwoorden, uitzonderingen daargelaten. Het is dan aan de leerkracht om dat beoordelen. Daarnaast lukt het leerkrachten ook niet altijd om al op dezelfde dag te antwoorden.

U mag er vanuit gaan dat uw vraag zo snel als mogelijk zal worden beantwoord. Voor echt dringende zaken is de directeur bereikbaar buiten werktijden en kunt u onder schooltijd bellen met school om iets door te geven.

 

Sint

Op korte termijn ontvangt u een speciale nieuwsbrief special over SINT!

  

Agenda

Maandag 13 nov. t/m 24 nov.

(IEP)Toetsweken groep 8

Woensdag 15 november

Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen

Vrijdag 17 november

Middag: groep 5 t/m 8 Voorleeswedstrijd

Woensdag 22 november

Verkiezingen, ook aandacht in de school hiervoor

Vrijdag 24 november

Lessen door MEC muziek

Maandag 27 november

Nieuwe nieuwsbrief

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap