Nieuwe ouders

Bent u op zoek naar de juiste school voor uw zoon of dochter? Op onze website vindt u verschillende informatie over Daltonschool de Markesteen, zoals onze schoolgids. Informatie van een site alleen zegt niet genoeg. Een goede school voor uw kind kenmerkt zich ook door de sfeer van de school. Past de school bij uw kind? Past de school bij u?

Wij nodigen u en uw kind(eren) van harte uit voor een bezoek aan onze school. Wij nemen graag de tijd om kennis te maken, uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden. Op die manier hopen wij dat u een goed beeld krijgt van de Markesteen en dat u een goede schoolkeuze kunt maken. U kunt hiervoor telefonisch of per e-mail een afspraak maken met Jorien Griffioen. 

E-mail:             directie-markesteen@ooz.nl

Telefoon:          038-4604411

De Markesteen: Een Daltonschool met een eigen gezicht!

In het logo van de Markesteen staat een mannetje dat olijk en zelfverzekerd de wereld in kijkt. Dat is óns mannetje, Daan Dalton. In de groepen is Daan voor de kinderen herkenbaar aanwezig. Zo kun je aan het gezicht van Daan aflezen dat naar school gaan leuk is! We investeren veel in een vriendelijk en veilig klimaat op school, met orde en regelmaat. De basis is gelijkwaardigheid. Leerkrachten en leerlingen gaan open met elkaar om, zoals we ook open omgaan met de ouders. In zo’n sfeer is er veel aandacht voor de (werk)houding van leerling en leerkracht, voor sociale vaardigheden en voor het omgaan met regels en afspraken.