Kinderopvang

In een fijne en vertrouwde omgeving, met persoonlijke aandacht voor ieder kind, verzorgt Partou kinderopvang de dagopvang (0 t/m 4 jaar) en buitenschoolse opvang (4 t/m 6 jaar) in Dalton Kindcentrum de Markesteen. Alles onder één dak brengt voor u als ouder veel gemak met zich mee, voor de kinderen een vertrouwde omgeving met een doorlopende lijn in het Dalton principe.

Voor de peuters (2 t/m 4 jaar) bieden we peuteractiviteiten aan, om ze optimaal voor te bereiden op de basisschool.

De bso kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar zijn welkom op onze naastgelegen vestiging aan de Gedeputeerdenlaan 45.

Thema-activiteiten

In ons moderne pand bezorgen we de kinderen een leuke en leerzame tijd. De allerkleinsten worden in een veilige omgeving uitgedaagd om zich te ontwikkelen en kunnen leren van de oudere kinderen. De wisselende thema’s die op school aan bod komen, komen terug op de opvang. En in de vakanties worden er verrassende thema-activiteiten en workshops georganiseerd, waar alle kinderen aan deel kunnen nemen.

Buiten spelen

Met een eigen natuurlijke tuin voor de allerkleinsten, waar een wilgenhut, zandspeelplek, palenwand en babyplek is gecreëerd, valt er veel te beleven. Voor de bso kinderen wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein en de omgeving met dichtbij een groot grasveld waar veel spelactiviteiten worden gedaan.

Kom kijken en ervaar het zelf

Vestigingsmanager Kirstin Geerse en haar team heten u van harte welkom en leiden u graag rond.

Vraag vrijblijvend een rondleiding aan via www.partou.nl/rondleiding. Voor meer informatie of persoonlijk advies kunt u bellen met de afdeling Klantenservice van Partou via 088-2357500 of bekijk voor meer informatie de vestiging op www.partou.nl/gedeputeerdenlaan49.

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap