Mijn naam is Julia van der Schoor, 24 jaar en sinds 3 jaar werkzaam op de Markesteen.
Ik ben geboren dicht bij de Markesteen, in Zwolle-Zuid. Momenteel woon in de binnenstad van Zwolle samen met mijn vriend. Aankomend schooljaar gaan wij verhuizen naar een nieuwbouwhuis in Stadshagen, die momenteel nog gebouwd wordt. Dit is het vierde schooljaar dat ik verbonden ben aan de Markesteen, nadat ik mijn WPO afgerond had in groep 1/2B ben ik werkzaam geweest in verschillende groepen. Dit schooljaar ben ik samen met mijn groep van vorig jaar meegegaan naar groep 8. Ik sta fulltime voor de groep en volg daarnaast de Daltonopleiding.
In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen, ik ben graag op pad met familie, vrienden en vriendinnen. Een hapje eten, boeken lezen, op vakantie gaan of leuke plekjes in Nederland bezoeken zijn de dingen die ik graag doe.

Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het mooi om de kinderen naast de lesstof, ook andere levenslessen mee te geven. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en respectvol met elkaar omgaan. Ik ben wederom erg gemotiveerd om er een geweldig schooljaar van te maken.

Spreek me gerust aan op school, Parro of via mijn schoolmail


Julia van der Schoor
j.vanderschoor@ooz.nl.

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap