Ik ben Jorien Griffioen en ben directeur van de Markesteen.
Naast deze werkzaamheden op de Markesteen word ik af en toe ingezet als interim-directeur op andere scholen binnen Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio.
Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in het onderwijs, 20 jaar als leerkracht en ruim 10 jaar als schooldirecteur.Ik woon in Zwolle Zuid, samen met mijn partner Pascal en mijn dochter Lieke (20). Daarnaast hebben we samen nog 5 kinderen die al het huis uit zijn.
Als alle kinderen thuis zijn, soms ook met aanhang, dan hebben we een klein klasje vol kinderen!

De meest gestelde vraag door de kinderen op school is of ik ook huisdieren heb…..Ja, wij hebben 2 katten! Ik vind het een mooie uitdaging om op de Markesteen te mogen werken.
Ik ervaar het contact met het team, ouders en natuurlijk de kinderen als erg prettig.
Ik ben trots op de gedrevenheid en professionaliteit van het team op de Markesteen.
Het Daltononderwijs sluit mooi aan bij mijn persoonlijke visie op onderwijs organisatie en -inhoud. En wat een prachtig gebouw om in te werken!!

Voor vragen en opmerkingen bent u altijd welkom, u kunt even binnen lopen en als het niet
uitkomt maken we even een afspraak. Bellen en mailen kan natuurlijk ook.
Ik ben in principe de hele week aanwezig op school. Als ik een periode als interim-directeur werk zal dat vaak op maandag en woensdag zijn. Ik informeer u dan over mijn aanwezigheid op de Markesteen.

Als ik niet werk vind ik het heerlijk om in de tuin te werken of om te klussen, wandelen of fietsen in mooie natuurgebieden. Daarnaast bezoek ik graag een stad en lees ik met plezier een spannend of mooi boek.
Als ik niet aanwezig ben neemt Regina Frederiks de directietaken waar.
Wellicht tot ziens!


Hartelijke groet, Jorien Griffioen  directie-markesteen@ooz.nl


Jorien Griffioen
Directeur
directie-markesteen@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap