Hoi, mijn naam is Jay Chim. Ik ben 21 jaar oud en ben geboren en getogen in Zwolle. Ik zit nu in het laatste jaar van de opleiding tot leerkracht (PABO). Dit schooljaar ben ik de leerkracht voor groep 5 samen met mijn duo Frank van Loon. Ik zal op de donderdag en vrijdag voor de groep staan. Op de woensdag ben ik ook aanwezig op de Markesteen, maar zal ik werken aan een onderzoek gericht op het thema vakverbinding (vakoverstijgend werken).

Vanaf januari 2022 tot en met juli 2022 heb ik in Zweden gestudeerd aan de universiteit van Linköping. Ik heb mij hier onder andere verdiept in het Zweedse onderwijs en het onderwijsconcept ‘outdoor education’. Een mooi aanknopingspunt voor het onderzoek dit schooljaar.

In de klas vind ik het belangrijk dat kinderen worden gestimuleerd in het verbreden van hun horizon. Respectvol met elkaar omgaan, ruimte voor creativiteit, zelfstandigheid en een gezonde dosis humor zijn daarbij aspecten waar ik veel waarde aan hecht. 

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden of werk ik aan een nieuw ‘kunst’ projectje. Daarnaast speel ik al 16 jaar met veel plezier voetbal. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd en we gaan er een gezellig jaar van maken.

Spreek me gerust aan op school of stuur een bericht via Parro. Verder ben ik bereikbaar via mijn schoolmail


Jay Chim
j.chim@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap