Hallo! Ik ben Irene Heuvingh

In 1980 geboren in Haren (Gr.), opgegroeid in De Steeg en sinds 2000 woon ik in Zwolle. Na mijn studie, afgerond in 2001, heb ik de opleiding tot Remedial Teacher gedaan. Ik werk sinds 2002 fulltime op de Markesteen. De eerste jaren in de groepen 7 en 8, de afgelopen jaren in zowel de middenbouw als bovenbouw. In 2009 heb ik de Master SEN (Special Educational Needs) Gedragsspecialist afgerond. In augustus 2014 heb ik de Master SEN Rekenspecialist op Hogeschool Windesheim afgerond. Komend jaar sta ik woensdag t/m vrijdag voor groep 7 en ga ik op maandag en dinsdag als rekenspecialist, gedragsspecialist en beeldcoach aan de slag.
Naast mijn lestaken ben ik ook Dalton coördinator. Net als vorig jaar ben ik voor een halve dag per week gedetacheerd aan de IJsselgroep, een organisatie voor educatieve dienstverlening. Hiervoor geef ik op andere scholen en aan onderwijsassistenten trainingen over rekenonderwijs.
Ik woon in het mooie Assendorp met Raymond en twee katten. In mijn vrije tijd varen we graag of wandelen we. Ook kook en bak ik graag. Vriendelijke groet van Irene Heuvingh i.heuvingh@ooz.nl


Irene Heuvingh
i.heuvingh@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap