Mijn naam is Ingeborg Hooijmaaijers-Kuipers.

Ik sta al 25 jaar voor de klas op verschillende vernieuwingsscholenen sinds 2012 werkzaam op de Markesteen met veel plezier. Ik heb groepen met verschillende combinaties gehad, maar op de Markesteen ben ik al jaren samen met Roelien het gezicht van groep 3. Het is heerlijk om kinderen in deze leeftijdsfase te mogen begeleiden. Ze maken zo’n enorme vooruitgang door en zijn zo leergierig! Ik ben de taalspecialist op onze school. Daarvoor ga ik naar bijeenkomsten van het taalplatform van OOZ en houd ik me bezig met het taalbeleid en zaken als leesbevordering door de hele school zoals Kinderboekenweek en voorleesontbijt.

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag in groep 3 en op donderdag als ondersteuner in groep 1/2b. Dit jaar zit ik verder in de werkgroepen taal, maatwerk en Sint.

Ik woon sinds vorig jaar in Stadshagen. Mijn dochters van 21 en 23 en labrador Joy komen regelmatig even langs.  Ik ben gek op dansen (in de klas), lezen en ik maak graag kleine fietsvakanties door ons land. Ik vind het belangrijk dat ouders en leerkracht samen goed contact hebben over de kinderen, dus maak gerust een afspraak als u iets wilt vragen, overleggen of wilt vertellen. i.kuipers@ooz.nl


Ingeborg Hooijmaaijers-Kuipers
i.kuipers@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap