Mijn naam is Julia van der Schoor, 23 jaar en sinds 2 jaar werkzaam op de Markesteen. Ik ben geboren in Zwolle-zuid maar woon sinds een jaar samen met mijn vriend in de binnenstad van Zwolle. Dit is het derde schooljaar dat ik verbonden ben aan de Markesteen. Na mijn WPO afgerond te hebben in groep 1/2b ben ik werkzaam geweest in verschillende groepen. Dit schooljaar sta ik 3 dagen vast voor groep 7. Een super leerzame, nieuwe ervaring die mij iedere dag weer nieuwe energie geeft. Eind september sta ik fulltime voor groep 7, ik vervang daarbij mijn duo Andrea.

In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen, naast mijn eigen bedrijfje Rosered ben ik graag op pad met familie, vrienden en vriendinnen. Een hapje eten, op vakantie gaan of leuke plekjes in Nederland bezoeken zijn de dingen die ik het liefste doe. Daarnaast ga ik met mijn museumjaarkaart het liefst ieder museum in Nederland af. Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Ik vind het mooi om de kinderen naast de lesstof, ook andere levenslessen mee te geven. Met veel enthousiasme en plezier probeer ik de leerstof aan de kinderen over te brengen. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact en respect voor de ander. Ik ben erg gemotiveerd om er een geweldig schooljaar van te maken. Spreek me gerust aan op school, Parro of via mijn schoolmail: j.vanderschoor@ooz.nl


Andrea Jansink
j.vanderschoor@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap