Nieuwsbrief

Maandag 10 december 2018

 

Ontwikkelgesprekken begin maart 2019

Zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt hebben we de afgelopen periode een aantal aanpassingen gedaan in de organisatie van het contact en communicatie met ouders.

Onderdelen hiervan zijn: de breng- en koffieochtenden, de informatiemail aan het begin van het schooljaar, het aantal portfolio’s van 3 naar 2, de kijk- en informatiemiddag voor de herfstvakantie, de kennismakingsgesprekken meteen in de 3e week na de zomervakantie.

Begin maart staan er weer ontwikkelgesprekken gepland. Normaal gesproken werden deze gepland op 2 middagen en 1 avond. In maart willen we kijken hoe het bevalt om de gesprekken te verdelen over de 5 middagen van de week. De gesprekken zullen dus verdeeld worden over 4 t/m 8 maart 2019 op de middagen.

Te zijner tijd zult u hier meer informatie over ontvangen.

  

Inleveren Kerstbomen

Kerstbomenactie 2019

Oude bomen vangen veel winst!

Doe jij dit jaar ook mee aan de kerstbomenactie op donderdag 3 januari en woensdag 9 januari 2019?

Als je tien kerstbomen inzamelt, mag je gratis zwemmen in zwembad De Vrolijkheid!

Ieder jaar wordt in de gemeente Zwolle de kerstbomenactie ‘Oude bomen vangen veel winst!’ georganiseerd.

Je kunt dan kerstbomen inzamelen, zodat die niet op straat blijven liggen of in brand worden gestoken. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen meedoen aan de actie. Zo houden we de straten schoon en het is goed voor het milieu!

   

Doe mee!

Je mag meedoen als je 15 jaar of jonger bent. Je kunt op donderdag 3 januari en woensdag 9 januari kerstbomen inleveren bij één van de inleverpunten bij jou in de buurt. Voor iedere ingeleverde kerstboom krijg je € 0,20 en een stempel op de stempelkaart. Met een volle kaart (tien stempels) mag je gratis zwemmen in zwembad De Vrolijkheid aan de Ossenkamp 7 in Zwolle.

  

Inzamelpunten

De kerstbomen kunnen worden ingeleverd op donderdag 3 januari en woensdag 9 januari van 13.00 - 16.00 uur bij de volgende inzamelpunten:

Zwolle-Zuid Oude Deventerstraatweg, bij onderkomen ROVA

Gedeputeerdenlaan, bij de scholen

Parkeerplaats S.V.I.

Stokmeesterslaan, bij de scholen

Schellerallee

  

Familievoorstelling door het Zwols Symfonie Orkest.

Ga mee op muzikaal winteravontuur met de Sneeuwman. Op zaterdag 26 januari 2019 speelt het Zwols Symfonie Orkest een voorstelling voor het hele gezin. Het verhaal ‘The Snowman’ van Raymond Briggs, op muziek van Howard Blake. Een meeslepend en ontroerend avontuur van een kleine jongen en zijn sneeuwpop, verteld door Alice Zwolschen.

En het mooie is, kinderen mogen meespelen met het prachtige lied ‘Walking in the air’. Zoek maar eens op youtube.

Lijkt je dit waanzinnig leuk om te doen, beheers je enkele basisvaardigheden op je instrument en kun je van bladmuziek lezen, geef je dan nu op via info@zwolssymfonieorkest.nl. Graag vermelden: naam, adres, e mail adres, telefoonnummer, muziekinstrument en leeftijd. Meer informatie is te vinden op www.zwolssymfonieorkest.nl. We zijn op zoek naar kinderen die één van de volgende instrumenten kunnen bespelen; viool, cello, contrabas, dwarsfluit, klarinet, hobo, fagot, hoorn of trompet.

En zeker ook als je nog geen instrument bespeelt, ben je van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Doe mee met de muzikale speurtocht en leer alle instrumenten van het orkest kennen. Luister, probeer en voel wat muziek allemaal met je kan doen. Zaterdag 26 januari aanvang 15.00 te Multifunctioneel Centrum SIO Zwolle, Thorbeckelaan 2. Kaarten zijn te reserveren via www.zzuit.nl.

Alvast hele fijne feestdagen en een heerlijke vakantie!!

Agenda

Woensdag 12 december

Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen

19.30 uur MR vergadering

Woensdag 19 december

Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen

Donderdag 20 december

12.00 uur alle kinderen de middag vrij

’s avonds Kerstfeest op de Markesteen

Vrijdag 21 december

Gezellige Kerstochtend op school, alle kin

Vrijdag 21 december vanaf 12.00 uur t/m 6 januari

Kerstvakantie!!

Nieuwe nieuwsbrief