Hallo, ik ben Monique Booij en ik ben 59 jaar. Ik heb 2 kinderen, Anne en Gijs en een bonuskind, Cees, die ook allemaal een vriend/vriendin hebben. Sinds twee jaar woon ik in Dalfsen in de prachtige provincie Overijssel met mijn partner Theo.

Ik houd veel van wandelen, fietsen en tuinieren. Daarnaast schilder ik een beetje, speel wat potjes bridge of lees ik een dikke roman. Ik bezoek graag historische stadjes, verre landen met hun eigen cultuur, kunstmusea, beeldentuinen of een gezellig restaurantje.

Ik heb op diverse scholen gewerkt. Eerst als gymlerares op de middelbare school en later als vakleerkracht op diverse basisscholen. Daarna heb ik mij omgeschoold tot groepsleerkracht en heb ik 15 jaar op een daltonschool en een OGO-school gewerkt. Van jongst af aan wilde ik al juf worden en nog steeds vind ik het fijn om met een groep kinderen te werken. Het geeft een enorme voldoening hen nieuwe dingen te leren en ze te zien groeien. Het zit waarschijnlijk in mijn bloed, want ik kom uit een echte onderwijsfamilie en ook mijn kinderen zijn die kant op gegaan.

Op de Markesteen voel ik mij erg thuis in het gezellige team met leuke kinderen. Dit jaar zal ik gaan lesgeven in groep 5, samen met Nathalie en daar heb ik veel zin in. We gaan er samen met de kinderen een mooi schooljaar van maken! Mijn overige taken zijn de werkgroep Taal en de werkgroep Sociaal Emotioneel Leren.


Monique Booij
m.booij@ooz.nl

Wij zijn onderdeel van

Zoeken Sitemap